Att möjliggöra förändringar

Att minska oenigheterna och hjälpa ditt barn i sin behandling.

OM UTBILDNINGEN

Det är svårt för många barn och ungdomar med PKU och att förhålla sig till sin egenvård. Det är inte ovanligt att svårigheter kan uppstå kring delar av behandlingen, till exempel om barnet inte vill ta proteinersättningen eller inte kan tänka sig att äta sin specialkost. Det är då lätt att som förälder känna sig maktlös. Särskilt om man tycker att man inte når fram till sitt barn då man i själva verket bara vill sitt barns bästa.

Utbildningarna kommer att ledas av Eivind Lundin leg. psykolog som också är verksam på Metabolmottagningen samt verksamhetsutvecklare på Tema Kvinnohälsa och Hälsoprofessioner, Karolinska Universitetssjukhuset.

Syftet med denna utbildning är att ur ett inlärningspsykologiskt perspektiv bidra med ökad förståelse för ”varför vi beter oss som vi gör”.

FÖR VEM?

Utbildningen passar föräldrar till barn i alla åldrar eftersom konflikter och svårigheter kan uppstå i alla åldrar. Vi kommer fylla våra verktygslådor med praktiska och evidensbaserade metoder för att öka motivation och underlätta förändring.

KOSTNAD?

Utbildningarna är kostnadsfria.

Anmäl dig här:

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kontakta mig om du har frågor eller funderingar:

Malin Swärdhammar

Category Manager Sweden, Metabolics & Epilepsy

malin.swardhammar@danone.com076 698 09 10