Patient & anhörig

Den här sidan vänder sig till diagnostiserade patienter som har fått medicinsk nutrition från Nutricia genom sjukvården. På dessa sidor finner du och dina anhöriga fakta, broschyrer på olika språk, inspiration, tips och recept.

alltomsondnäring.se

Om du eller någon i din närhet blivit ordinerad sondnäring kan det dyka upp en del frågor och funderingar. Vi har skapat denna sida för att hjälpa till att besvara en del utav dessa frågor, för dig som patient eller som anhörig.

Nyhet! Nu kan du ta del av våra receptvideos som visar hur du kan blanda en del vanlig mat med sondnäring. Klicka här för att komma direkt till sidan för inspiration och recept.

Komjölksallergi.se

Information och praktiska hjälpmedel för dig som är förälder till ett barn med mjölkallergi.  Här kan du som är förälder, släkting eller på annat sätt anhörig till ett barn med komjölksallergi hitta såväl Nutricias produkter men även fakta, broschyrer på olika språk, inspiration, tips och recept.

Här hittar du mjölkfria recept för barn med komjölksallergi

Till recepten

Till information på andra språk

Fortini.se

Har ditt barn fått Fortini utskrivet på recept?  Här kan du som är förälder, släkting eller på annat sätt anhörig till barn som fått Fortini utskrivet på recept, få bra tips och hitta många goda och inspirerande receptförslag.

Här hittar du recept med Fortini

Till recepten

Fortimel.se

Här kan du som patient, förälder, släkting eller på annat sätt anhörig till någon med skörhet eller svaghet hitta såväl Nutricias produkter men även fakta, inspiration och tips eller recept.

 

Här hittar du recept med Fortimel

Till recepten

Allt om PKU.se

Här kan du som har PKU och du som är förälder, släkting eller på annat sätt anhörig till ett barn med PKU hitta såväl Nutricias produkter men även fakta, inspiration och tips, recept eller vad som är på gång kring ämnet PKU. Vi kommer annonsera när vi har möte, läger, matlagningsevent eller liknande på gång.

nutriciaflocare.com

Har du eller någon i din närhet blivit ordinerad sondmatning? Här kan du få svar på dina frågor och funderingar kring och läsa om hur man använder och sköter pumpen.

 

 

souvenaid.se

Denna sida är till för dig som är närstående någon som blivit drabbad av Alzheimers sjukdom. Här kan du få svar på dina frågor och funderingar kring ämnet och få tips och råd i vardagen.