
LIVE WEBINAR: Strategies for the nutritional management of COVID-19 patients post-ICU
Kliniska erfarenheter av nutritionsåtgärder till patienter med COVID-19 och intensivvård samt efter utskrivning.
Kliniska erfarenheter, ny forskning och nutritionella överväganden.
Vad vet vi om patienternas näringsmässiga behov efter intensivvård? Vilka brister har intensivvården fått erfara? Diskussion om nutritions strategier man bör överväga vid behandling av patienter med COVID-19.
Talare:
- Professor Elisabeth de Waele Head of Clinics ICU Head of Clinical Nutrition Department, Universitair Ziekenhuis Brussel, Brussels, Belgium
- Dr Arthur R.H Van Zan Chair of the Department of Intensive Care, Gelderse Vallei Hospital, Ede, The Netherlands
- Professor Paul E. Wischmeyer Professor of Anesthesiology and Surgery with Tenure, Director-Perioperative Research, Duke Clinical Research Institute
Tid: 12 maj 2020 kl 17:00-18:00
Möjlighet finns att ta del av webinar i efterhand efter registrerad anmälan.