Denna sida och dess information är till för personal inom hälso-och sjukvården.

Vi håller sjukhus, vårdhem, hemtjänster, studenter, apotek och grossister uppdaterade om produkt-och utveckling, forskning och studier samt våra kurser och akademiska evenemang. Vänligen bekräfta att du arbetar inom hälso-och sjukvården eller om du är patient med recept. Om du är patient eller anhörig kan vi också hjälpa dig att komma till våra sidor speciellt för er. Om du vill ändra ditt val i framtiden måste du ta bort dina cookies.

Nyheter och artiklar

Med mer än 100 års kompetens inom forskning och utveckling av medicinska näringsprodukter håller vi på Nutricia, på denna sida, er uppdaterade om relevanta nyheter inom produkter och utveckling, om forskning och studier och information om våra kurser och evenemang för hälso-och sjukvårdspersonal.

Den här sidan innehåller endast information om Nutricia Advanced Medical Nutrition och produkter som  har samband med vår verksamhet. Våra nyheter och artiklar riktar sig till  personal inom hälso-och sjukvården.

För uppgifter om företagets ekonomi hänvisar vi till moderföretaget Danones hemsida, www.danone.com

 

Nutricias nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad på nyheter och få inbjudningar till våra olika utbildningar.

Filtrera:

SMAKER UTGÅR UR VÅRT FORTIMEL SORTIMENT

Vi måste tyvärr meddela er att några smaker av vissa Fortimelprodukter nu utgår från alla marknader som Nutricia verkar i.

Läs mer

Fortimel blir Nutridrink

Med start hösten 2023 kommer varumärket Fortimel att bli Nutridrink! Recepten och smakerna kommer att förbli exakt desamma.

Läs mer

NY EVIDENS – Systematisk översikt och metaanalys om synbiotika till spädbarn med komjölksproteinallergi

Nyligen publicerades en systematisk översikt och metaanalys gällande aminosyrabaserad modersmjölksersättning med innehåll av synbiotika som kostbehandling till spädbarn med KMPA. 7 publikationer från RCT-studier på totalt 410 spädbarn med KMPA ingick i översikten.

Läs mer

Fortimel Compact Protein vid smakförändringar

Vi introducerar de nya och uppfriskande smakerna “gurka lime” och “svalkande kokos” i Fortimel-sortimentet. De är utvecklade i samarbete med patienter med smakförändringar och sensoriska utmaningar.

Läs mer

Ny Expert Review om Komjölksproteinallergi

I en nyligen publicerad Review-artikel delar flera ledande, internationella experter sin syn på evidensläget gällande spädbarn med komjölksallergi, med fokus på tarmflorans roll och tillgängliga behandlingssätt för att påverka både tarmfloran och förekomsten av infektioner hos allergiska spädbarn.

Läs mer

Tillsammans för World Cancer Day

På Nutricia anser vi att alla borde förstå hur medicinsk nutrition kan hjälpa när deras hälsa utmanas.  Idag vill vi uppmärksamma denna viktiga internationella dag genom att lyssna till till Jonathan, som fick diagnosen av de mest aggressiva formerna av cancer (mantelcellslymfom), som vanligtvis inte kan botas med konventionella terapier.

Läs mer
1 2 3 20