Denna sida och dess information är till för personal inom hälso-och sjukvården.

Vi håller sjukhus, vårdhem, hemtjänster, studenter, apotek och grossister uppdaterade om produkt-och utveckling, forskning och studier samt våra kurser och akademiska evenemang. Vänligen bekräfta att du arbetar inom hälso-och sjukvården eller om du är patient med recept. Om du är patient eller anhörig kan vi också hjälpa dig att komma till våra sidor speciellt för er. Om du vill ändra ditt val i framtiden måste du ta bort dina cookies.

Nutricia Academia

Vi är stolta över att kunna erbjuda föreläsningar från de ledande experterna på deras område som presenterar ny forskning och delar deras kunskaper på våra professionella möten.

Utbildningar & aktiviteter

Vi erbjuder utbildningar i klinisk nutrition för dietister, läkare, sjuksköterskor och annan vårdpersonal. Det kan vara i vår egen regi ”Nutricia Academia”,  även externa kurser, utbildningar och globala webinarer.

Nutricia Academia syftar till att öka medvetenhet om, och identifiering av, förhållanden där klinisk nutrition är en del av patientens vård. Dessa utbildningar är gratis. Vi erbjuder evidensbaserad utbildning och är ett forum för vetenskapligt och kliniska nätverk.

ADVANCES IN THE DIETARY MANAGEMENT OF CMA: NAVIGATING IN THE CHANGED WORLD

Vi vill bjuda in dig som är hälso- och sjukvårdspersonal specialiserad på allergologi eller gastroenterologi (barnläkare, dietist eller sjuksköterska) till ett evenemang där du kan välja att delta på plats i Helsingfors eller via live stream.

NÄR? Tisdag den 22 augusti kl 16:00-18:00

VAR? Du kan välja att delta på plats i Helsingfors (+ middag) eller via live stream. Välj när du registrerar dig.

KOSTNAD? Evenemanget är gratis. Om du väljer att delta på plats, är det på din egen bekostnad.

Academia-koncept

ESPGHAN Utblickar

Ett kvällsseminarium med utblickar från årets ESPGHAN för dig som själv inte kunnat delta eller för dig som deltagit och vill diskutera erfarenheter från kongressen.

Läs mer här!

Nutricias Barndietistdagar

För dig som är erfaren barndietist på barnklinik, barnmottagning, inom habilitering eller barnhälsovård erbjuder vi vartannat år fördjupningskurser/worskhops med aktuella ämnen.

Läs mer här!

KOMPASS

Lipuscertifierad utbildning som riktar sig till läkare på kliniker och barnmedicinska mottagningar i öppen- och slutenvård (AT, ST, färdiga specialister), även distriktsläkare med ansvar för BVC, barn och allergi samt allergisjuksköterskor och barndietister med erfarenhet av allergi.

Läs mer här!

Videos & Webinars

Se intervjuer med ledande näringsexperter och lär dig mer om Nutricias arbete med näring mot olika sjukdomsspecifika fokusområden.

Läs mer här!

Danone Nutricia Campus - för dig som arbetar inom hälso- och sjukvården.

Danone Nutricia Campus tillhandahåller den senaste utbildningen i nutrition för hälso- och sjukvårdpersonal. Danone Nutricia Campus grundades av Danone med en oberoende styrelse av medicinska experter.

Gå med i Danone Nutricia Campus nu för att få tillgång till de senaste insikterna och ta del av utbildningsmaterial såsom artiklar & webbseminarier, infographics, podcasts och nyhetsbrev.

till danonenutriciacampus.org

Vårt Academia team

Vi anordnar kontinuerligt utbildningstillfällen tillsammans med externa föreläsare.
För oss är det viktigt att vara en resurs för vårdpersonal och underlätta bra mötesplatser för professionella diskussioner.

Vi hjälper dig också att skapa en utbildning anpassad efter era behov eller för mer information om utbildningar och föreläsningstillfällen som hålls i just din region. Kontakta gärna oss!

 

Anna Ottenblad

Medical Affairs Manager

anna.ottenblad@danone.com070-976 16 76

Elisabeth Jacobsson

Medical Affairs Manager.

elisabeth.jacobsson@danone.com073- 156 95 55