Denna sida och dess information är till för personal inom hälso-och sjukvården.

Vi håller sjukhus, vårdhem, hemtjänster, studenter, apotek och grossister uppdaterade om produkt-och utveckling, forskning och studier samt våra kurser och akademiska evenemang. Vänligen bekräfta att du arbetar inom hälso-och sjukvården eller om du är patient med recept. Om du är patient eller anhörig kan vi också hjälpa dig att komma till våra sidor speciellt för er. Om du vill ändra ditt val i framtiden måste du ta bort dina cookies.

Nutricia Academia

Vi är stolta över att kunna erbjuda föreläsningar från de ledande experterna på deras område som presenterar ny forskning och delar deras kunskaper på våra professionella möten.

Utbildningar & aktiviteter

Vi erbjuder utbildningar i klinisk nutrition för dietister, läkare, sjuksköterskor och annan vårdpersonal. Det kan vara i vår egen regi ”Nutricia Academia”,  även externa kurser, utbildningar och globala webinarer.

Nutricia Academia syftar till att öka medvetenhet om, och identifiering av, förhållanden där klinisk nutrition är en del av patientens vård. Dessa utbildningar är gratis. Vi erbjuder evidensbaserad utbildning och är ett forum för vetenskapligt och kliniska nätverk.

Nutricia Global Virtual Conference 2023: TRANSFORMING LIVES WITH SPECIALISED NUTRITION

Delta på Nutricia Global Virtual Conference 2023 tillsammans med hälso- och sjukvårdspersonal från hela världen den 18-19 april kl. 13.00-17.00 

Lyssna till internationella experter om kunskapsläget och den senaste forskningen inom medicinsk nutrition, med ett helt virtuellt program med föreläsningar och live-sessioner där experterna besvarar deltagares frågor.  

Två program med inriktning:

  • Nutritionens betydelse tidigt i livet   

För hälso-och sjukvårdspersonal som arbetar med barnpatienter kommer en fantastisk rad expertföreläsare att täcka den senaste kunskapen och forskningen om nutrition tidigt i livet, inklusive betydelsen av lipider, prebiotika och synbiotika för tillväxt och utveckling, med praktiska sessioner om komjölksallergi, FGID, identifiering av tillväxtsvårigheter och ketogen kost.   

  • Att vidta åtgärder för att genomföra optimal patientcentrerad nutritionsvård för vuxna     

Detta unika program för vårdpersonal fokuserar på hur man genom att vidta åtgärder med medicinsk nutrition kan förändra liv och lyfter fram vikten av patientperspektivet i nutritionsvården. Kom och lyssna på en rad erfarna expertföreläsare från olika områden av klinisk nutrition, inklusive onkologi, skörhet och kritisk sjukdom. 

Academia-koncept

ESPGHAN Utblickar

Ett kvällsseminarium med utblickar från årets ESPGHAN för dig som själv inte kunnat delta eller för dig som deltagit och vill diskutera erfarenheter från kongressen.

Läs mer här!

Nutricias Barndietistdagar

För dig som är erfaren barndietist på barnklinik, barnmottagning, inom habilitering eller barnhälsovård erbjuder vi vartannat år fördjupningskurser/worskhops med aktuella ämnen.

Läs mer här!

KOMPASS

Lipuscertifierad utbildning som riktar sig till läkare på kliniker och barnmedicinska mottagningar i öppen- och slutenvård (AT, ST, färdiga specialister), även distriktsläkare med ansvar för BVC, barn och allergi samt allergisjuksköterskor och barndietister med erfarenhet av allergi.

Läs mer här!

Videos & Webinars

Se intervjuer med ledande näringsexperter och lär dig mer om Nutricias arbete med näring mot olika sjukdomsspecifika fokusområden.

Läs mer här!

Danone Nutricia Campus - för dig som arbetar inom hälso- och sjukvården.

Danone Nutricia Campus tillhandahåller den senaste utbildningen i nutrition för hälso- och sjukvårdpersonal. Danone Nutricia Campus grundades av Danone med en oberoende styrelse av medicinska experter.

Gå med i Danone Nutricia Campus nu för att få tillgång till de senaste insikterna och ta del av utbildningsmaterial såsom artiklar & webbseminarier, infographics, podcasts och nyhetsbrev.

till danonenutriciacampus.org

Vårt Academia team

Vi anordnar kontinuerligt utbildningstillfällen tillsammans med externa föreläsare.
För oss är det viktigt att vara en resurs för vårdpersonal och underlätta bra mötesplatser för professionella diskussioner.

Vi hjälper dig också att skapa en utbildning anpassad efter era behov eller för mer information om utbildningar och föreläsningstillfällen som hålls i just din region. Kontakta gärna oss!

 

Anna Ottenblad

Medical Affairs Manager

anna.ottenblad@danone.com070-976 16 76

Elisabeth Jacobsson

Medical Affairs Manager.

elisabeth.jacobsson@danone.com073- 156 95 55