Region Stockholm

Välkommen till vår sida för dig som jobbar inom Region Stockholm. På denna sida lyfter vi aktuella avtal, produkter och nyheter för dig som jobbar med barn- och vuxenpatienter inom regionen.

Upphandlade produkter i Region Stockholm

Här kan du som arbetar inom hälso-och sjukvården ta del av aktuella nutritionsavtal.

Topp 3 produkter för barn

Fortini Compact Multi Fibre

Fortini Compact Multi Fibre

Vid kostbehandling av sjukdomsrelaterad malnutrition och vid dålig tillväxt. Kompakt, energirik näringsdryck med fiber för barn.

Läs mer
Neocate Syneo

Neocate Syneo

För kostbehandling av barn med komjölksallergi, sojaallergi, malabsorption eller multipel födoämnesallergi. Neocate Syneo är en hypoallergen, aminosyrabaserad modersmjölksersättning för spädbarn 0-1 år. Innehåller både pre- och probiotika.

Läs mer
Pepticate

Pepticate

Pepticate (+ 0 mån) är en extensivt hydrolyserad modersmjölksersättning för kostbehandling av komjölksallergi. Vasslebaserad och med prebiotika.

Läs mer

Relaterad läsning för dig som jobbar med barnpatienter

Komjölksallergi

Komjölksallergi är den vanligaste matallergin hos små barn, 2-3% av alla spädbarn har komjölksallergi, med varierande symtom

Läs mer!

ADHD

Ungefär 3-6% av barn i skolåldern uppskattas ha ADHD. Många föräldrar till barn med ADHD kan känna sig oroliga över barnets matsituation och matintag vid medicinering.

Läs mer!

Din rekommendation har betydelse

Hypoallergena modersmjölksersättningar på marknaden innehåller olika näringskomponenter, och din rekommendation är viktig för både barnet och för familjen.

Läs mer!

Topp 3 produkter för vuxna

Fortimel Compact Protein

Fortimel Compact Protein

För kostbehandling av sjukdomsrelaterad malnutrition. En kompakt kosttilläggssdryck med högt proteininnehåll som ger mycket energi och näring i liten volym (125 ml).

Läs mer
Cubitan

Cubitan

För kostbehandling av trycksår. Cubitan är den enda näringsdrycken med kliniskt bevisad effekt för snabbare läkning av trycksår (1).

Läs mer
Calogen Extra shots

Calogen Extra shots

För kostbehandling vid sjukdomstillstånd som kräver ett högt energiintag. Energirik fettemulsion som även innehåller protein, kolhydrat, vitaminer och mineraler.

Läs mer

Relaterad läsning för dig som jobbar med vuxna patienter

Videos & webinars inom svårläkta sår

Se intervjuer & inspelade webinars med ledande näringsexperter och lär dig mer om Nutricias arbete med näring mot svårläkta sår.

Läs mer!

OPEN - Older Persons Exercise and Nutrition Study

Fysisk aktivitet och proteinrikt kosttillägg till personer som bor på äldreboende: från forskning till tillämpning. Här kan du ta del av material kopplat till OPEN-konceptet såsom ett inspelat webbseminarium.

Läs mer!

Vi är stolta över att presentera Flocare Infinity III

Vi har lyssnat på önskemål från patienter och vårdgivare kring vilka behov som finns för att uppnå en ännu säkrare och enklare hantering av sondmatning med nutritionspump. Resultatet är Flocare Infinity III. Den är en vidareutveckling av nuvarande Flocare Infinitypump som har funnits på marknaden sedan 2004.

Läs mer!

Beställ våra produkter

Om du är förskrivare av nutrition, beställ via Beställningsportalen

Om du jobbar på sjukhus, beställ via MediCarrier

Om du jobbar inom äldreomsorg, beställ via Nutricias webbshop

 

Vet du inte vilka produkter du ska välja?

Kontakta oss för rådgivning.

Alexandra Johansson

Key Account Manager, Souvenaid

alexandra.johansson@danone.com 073-152 42 92

Johanna Carpsjö Sjögren

Västra & Södra Stockholm, Sörmland, Örebro, Gävleborg

johanna.carpsjo-sjogren@danone.com073-152 52 95

Karin Dahlqvist

Gotland, Östergötland, Norra Stockholm, Dalarna & Jämtland

karin.dahlqvist@danone.com073-152 52 72