Denna sida och dess information är till för personal inom hälso-och sjukvården.

Vi håller sjukhus, vårdhem, hemtjänster, studenter, apotek och grossister uppdaterade om produkt-och utveckling, forskning och studier samt våra kurser och akademiska evenemang. Vänligen bekräfta att du arbetar inom hälso-och sjukvården eller om du är patient med recept. Om du är patient eller anhörig kan vi också hjälpa dig att komma till våra sidor speciellt för er. Om du vill ändra ditt val i framtiden måste du ta bort dina cookies.

Videos & webinars

Se intervjuer med ledande näringsexperter och lär dig mer om Nutricias arbete med näring mot olika sjukdomsspecifika fokusområden.

Videos & webinars inom ADHD

Se intervjuer och webinars med ledande näringsexperter och lär dig mer om Nutricias arbete inom ADHD.

Se mer

Videos & webinars inom allergi

Se intervjuer och webinars med ledande näringsexperter och lär dig mer om Nutricias arbete med näring mot allergi.

Se mer

Videos & webinars inom epilepsi och ketogen kost

Se intervjuer och webinars med ledande näringsexperter och lär dig mer om Nutricias arbete med näring mot epilepsi och ketogen kost

Se mer

Videos & webinars inom hämmad tillväxt

Se intervjuer och webinars med ledande näringsexperter och lär dig mer om Nutricias arbete med näring mot hämmad tillväxt.

Se mer

Videos & webinars om kritisk sjuka

Se intervjuer och webinars med ledande näringsexperter och lär dig mer om Nutricias arbete med näring mot kritiskt sjuka.

Se mer

Videos & webinars inom metabola sjukdomar och PKU

Se intervjuer och webinars med ledande näringsexperter och lär dig mer om Nutricias arbete med näring mot medfödda metabola sjukdomar och PKU.

Se mer

Videos & webinars inom minnesstörning & alzheimers sjukdom

Se vårt senaste webinar om den vetenskapliga evidensen för medicinsk nutritionsbehandling vid tidig Alzheimers sjukdom.

Se mer

Videos & webinars inom onkologi

Se intervjuer och webinars med ledande näringsexperter och lär dig mer om Nutricias arbete inom onkologi.

Se mer

Videos & webinars inom skörhet, sarkopeni & sjukdomsrelaterad undernäring

Se intervjuer och webinars med ledande näringsexperter och lär dig mer om Nutricias arbete inom skörhet, sarkopeni och sjukdomsrelaterad undernäring

Se mer

Videos & webinars inom svårläkta sår

Se intervjuer & inspelade webinars med ledande näringsexperter och lär dig mer om Nutricias arbete med näring mot svårläkta sår.

Se mer

Danone Nutricia Campus

Danone Nutricia Campus tillhandahåller den senaste utbildningen i nutrition för hälso- och sjukvårdpersonal. Danone Nutricia Campus grundades av Danone med en oberoende styrelse av medicinska experter.

Gå med i Danone Nutricia Campus nu för att få tillgång till de senaste insikterna och ta del av utbildningsmaterial såsom artiklar & webbseminarier, infographics, podcasts och nyhetsbrev.

till danonenutriciacampus.org