Denna sida och dess information är till för personal inom hälso-och sjukvården.

Vi håller sjukhus, vårdhem, hemtjänster, studenter, apotek och grossister uppdaterade om produkt-och utveckling, forskning och studier samt våra kurser och akademiska evenemang. Vänligen bekräfta att du arbetar inom hälso-och sjukvården eller om du är patient med recept. Om du är patient eller anhörig kan vi också hjälpa dig att komma till våra sidor speciellt för er. Om du vill ändra ditt val i framtiden måste du ta bort dina cookies.

Komjölksallergi

Se intervjuer och webinars med ledande näringsexperter och lär dig mer om Nutricias arbete med näring mot allergi.

Lyssna till Robert Jan Brummer som är överläkare och professor i gastroenterologi och klinisk nutrition vid Örebro universitet.

För dig som är dietist, specialiserad inom allergologi eller gastroenterologi.

Läs mer och ta del av inspelningen!

Next Generation Allergy Management

Det här året öppnade vi upp dörren till Nutricia Research i Utrecht; vårt forsknings- och utvecklingscenter.

Lyssna på våra ledande forskare kring kostbehandling av komjölksallergi; särskilt inom området nästa generations lösningar för spädbarn med allergi.

Lyssna på våra forskare: Professor Léon Knippels och Senior Team Leader Machteld Tiemessen från Nutricia Research om det senaste inom kostbehandling av komjölksallergi och hur tarmfloran och immunförsvaret kan stödjas.

Webbseminariet riktar sig till Barnläkare, Allergologer, Gastroenterologer och Dietister som arbetar inom kostbehandling av allergi.

SE DET INSPELADE WEBBSEMINARIET

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.