Denna sida och dess information är till för personal inom hälso-och sjukvården.

Vi håller sjukhus, vårdhem, hemtjänster, studenter, apotek och grossister uppdaterade om produkt-och utveckling, forskning och studier samt våra kurser och akademiska evenemang. Vänligen bekräfta att du arbetar inom hälso-och sjukvården eller om du är patient med recept. Om du är patient eller anhörig kan vi också hjälpa dig att komma till våra sidor speciellt för er. Om du vill ändra ditt val i framtiden måste du ta bort dina cookies.

Metabola sjukdomar & PKU

Se intervjuer och webinars med ledande näringsexperter och lär dig mer om Nutricias arbete med näring mot medfödda metabola sjukdomar och PKU.

Nutricia Metabolics Virtual Campus

På Nutricia Metabolics arbetar vi för människor över hela världen som har medfödda metabola sjukdomar att leva ett så friskt liv som möjligt genom att ta fram innovativa produkter och service för att möta näringsmässiga och praktiska behov.

För er som arbetar inom hälso- och sjukvård med dessa sjukdomar vill vi ge stöd i det dagliga arbetet och samarbeta i forskning och kunskap. Genom Metabolics Campus har du när du vill tillgång till föreläsningar, podcasts och annat.

till metabolics.nutricia-campus.com

Nutricia Congresses

För dig som personal inom sjukvården kan du ta del av vetenskapliga föreläsningar när du har tid; i mobilen, surfplattan eller på datorn.

På  Nutricia tror vi på näringens roll som positiv och bevisad effekt på hälsan. Att ha tillgång till den senaste utvecklingen och forskningen inom medicinsk nutrition är avgörande för att förbättra patienters förutsättningar.

nutriciacongresses.com kan du se vetenskapliga föreläsningar inom expertområden som:

  • Sjukdomsrelaterad undernäring
  • Födoämnesallergi
  • Klinisk nutrition för barn
  • Onkologi
  • Epilepsi
till nutriciacongresses.com

Det här är Nutricia Congresses