Denna sida och dess information är till för personal inom hälso-och sjukvården.

Vi håller sjukhus, vårdhem, hemtjänster, studenter, apotek och grossister uppdaterade om produkt-och utveckling, forskning och studier samt våra kurser och akademiska evenemang. Vänligen bekräfta att du arbetar inom hälso-och sjukvården eller om du är patient med recept. Om du är patient eller anhörig kan vi också hjälpa dig att komma till våra sidor speciellt för er. Om du vill ändra ditt val i framtiden måste du ta bort dina cookies.

Dialamine

Dialamine

För kostbehandling avsett att användas vid lågproteinkost där behovet av essentiella aminosyror måste tillgodoses,

Dialamin innehåller 30 % essentiella aminosyror samt cystein och histidin, kolhydrat och en mindre mängd mineraler. Kan användas från 6 månaders ålder. Halal-certifierad.
Apelsinsmak.

Indikation

För kostbehandling avsett att användas vid lågproteinkost där behovet av essentiella aminosyror måste tillgodoses, exempelvis ureacykeldefekter som OTC.

Dosering

Doseringen är individuell och görs i samråd med dietist eller läkare. Se produktblad för mer information.

Försiktighetsåtgärder

Ej lämplig som enda näringskälla.

Servering

Se produktblad för rekommenderad tillredning och spädning.

Hållbarhet

Bäst-före datum anges på burkens botten som dag-mån-år.

Förvaring

Oöppnad burk lagras torrt, ej över normal rumstemperatur. Öppnad burk försluts väl och förbrukas inom 2 veckor.

Smaker

Apelsin

Viktigt

Livsmedel för speciella medicinska ändamål och används under medicinsk övervakning.

Sortimentsguiden för Specialprodukter ger en överblick över några av våra specialprodukter. Behöver du mer ingående information om en specialprodukt är du välkommen att kontakta oss på Nutricia, så hjälper vi till.

Sortimentsguide Medfödda metabola sjukdomar

Ladda ned här

Beställningsinformation

Kan köpas på apotek. Vårdenheter kan beställa direkt vardgivare.nutricia.se/order Tel: 08-24 15 30. E-post: order.amnse@nutricia.com

Dialamin
Best. nummer: 75 06 90
Förpackning: 1 burk à 400 g

Print Page