Pepticate PLUS

Pepticate PLUS

Pepticate PLUS (+ 6 mån) är en extensivt hydrolyserad tillskottsnäring för kostbehandling av komjölksallergi. Vasslebaserad och med prebiotika.

Produktfaktablad

Pepticate PLUS är avsedd för barn från 6 mån med komjölksallergi. Pepticate Plus baseras på höggradigt nedbrutet vassleprotein för god tolerans och symtomlindring. Pepticate innehåller prebiotiska kostfiber scGOS/lcFOS.
Kompletteras med tilläggskost från 6 månader i enlighet med sedvanlig introduktion till fast föda. Används som kosttillägg för barn över ett år.

Nutricia stöder WHO-koden att bröstmjölk är den bästa födan för spädbarnet.

Smaker

Neutral

Indikation

Pepticate PLUS (+ 6 mån) är en hydrolyserad, vasslebaserad tillskottsnäring för kostbehandling av barn med komjölksallergi.

Dosering

Enligt ordination av dietist eller läkare. Se produktfaktablad för dosering.

Servering

Tillskottsnäring i pulverform är inte steril. Pepticate Plus ska därför tillredas strax innan matningstillfället och inte varmhållas längre än 15 minuter före användning. Använd en nappflaska eller shaker för att blanda tillskottsnäringen.

Hållbarhet

Bäst före datum anges på förpackningen som dag-mån-år.

Förvaring

Oöppnad förpackning förvaras i rumstemperatur. Öppnad burk bör förslutas väl och användas inom en månad. Förpackad i en skyddande atmosfär.

Viktigt

Livsmedel för speciella medicinska ändamål och används under medicinsk övervakning.

Förskrivs på livsmedelsanvisning till barn under 16 år

Beställningsmall

Beställningsinformation

Pepticate PLUS kan köpas på apotek. Vårdenheter kan beställa direkt vardgivare.nutricia.se/order Tel: 08-24 15 30. E-post: order.amnse@nutricia.com

Pepticate PLUS
Best. nummer: 69 10 92
Förpackning:
1 burk à 450 g

Relaterade produkter

Pepticate

Pepticate

Pepticate (+ 0 mån) är en extensivt hydrolyserad modersmjölksersättning för kostbehandling av komjölksallergi. Vasslebaserad och med prebiotika.

Läs mer
Pepticate Syneo 1

Pepticate Syneo 1

Pepticate Syneo 1 (+ 0 mån) är en extensivt hydrolyserad modersmjölksersättning för kostbehandling av komjölksallergi. Vasslebaserad och med både pre- & probiotika.

Läs mer
Pepticate Syneo 2

Pepticate Syneo 2

Pepticate Syneo 2 (+ 6 mån) är en extensivt hydrolyserad tillskottsnäring för kostbehandling av komjölksallergi. Vasslebaserad och med både pre- & probiotika.

Läs mer

Är du förälder, släkting eller på annat sätt anhörig till ett barn med komjölksallergi?

Patient & anhörig

På våra sidor för patient och anhörig finner du fakta, broschyrer på olika språk, inspiration, tips och recept

Läs mer
Print Page