Neocate

Neocate

Neocate-produkterna är hypoallergena ersättningar där proteinet består av 100% fria aminosyror, avsedda för barn med komjölksproteinallergi, multipel födoämnesallergi, kort tarm, malabsorption, inflammatoriska tarmsjukdomar eller tarmfistlar. Samtliga produkter i Neocate-sortimentet är Halal-certifierade.

Neocate är den mest studerade aminosyralösningen och har testats i fler än 110 vetenskapliga studier samt har 36 år av klinisk erfarenhet.1

 

Nutricia stöder WHO-koden att bröstmjölk är den bästa födan för spädbarnet.

neocate

Neocate Syneo

Produktfaktablad

För kostbehandling av barn med komjölksallergi, sojaallergi, malabsorption eller multipel födoämnesallergi. Neocate Syneo är en hypoallergen, aminosyrabaserad modersmjölksersättning för spädbarn 0-1 år. Innehåller både pre- och probiotika.

Läs mer
neocate

Neocate LCP

Produktfaktablad

För kostbehandling av barn komjölksallergi, sojaallergi, malabsorption eller multipel födoämnesallergi. Neocate LCP är en aminosyrabaserad näringsmässigt komplett modersmjölksersättning avsedd för spädbarn 0–1 år.

Läs mer
neocate

Neocate Spoon

Produktfaktablad

För kostbehandling av barn med multipel födoämnesallergi. Neocate Spoon är en aminosyrabaserad hypoallergen gröt avsedd för små barn och spädbarn från 6 månader eller när barnet börjar äta fast föda.

Läs mer
neocate

Neocate Junior

Produktfaktablad

Aminosyrabaserad hypoallergen komplett elementardiet för kostbehandling av barn med komjölksallergi, sojaallergi, multipel födoämnesallergi och andra tillstånd där elementardiet rekommenderas. Anpassad för barn 1–10 år. Komplett som enda näringskälla 1-6 år. Finns i 3 smaker.

Läs mer

Vetenskapliga föreläsningar på Nutricia Congresses

För dig som personal inom sjukvården kan du ta del av vetenskapliga föreläsningar när du har tid;
i mobilen, surfplattan eller på datorn. Att ha tillgång till den senaste utvecklingen och forskningen inom medicinsk nutrition är avgörande för att förbättra patienters förutsättningar.
Danone Nutricia Campus kan du se vetenskapliga föreläsningar inom expertområden som bl.a.

  • Födoämnesallergi/komjölksallergi
  •  Medicinsk nutrition för barn
Här kan du se föreläsningar inom ämnet komjölksallergi

Här kan du se föreläsningar inom ämnet komjölksallergi

Till Danone Nutricia Campus

(1) Referenslista ges ut på förfrågan, kontakta info.amnse@nutricia.com

 

Print Page