Fortini

Fortini

Fortini näringsdrycker finns i olika smaker och konsistenser men de har alla likvärdigt näringsmässigt innehåll.
Barn kan behöva kosttillägg av många olika anledningar. Exempelvis som nutritionsbehandling vid olika medicinska tillstånd, vid långsiktig sjukdom som bidrar till nedsatt aptit och även för återhämtning vid tillfällig sjukdom ( t.ex influensa).

fortini

Fortini Multi Fibre

Produktfaktablad

Fortini Multi Fibre är energirika och kompletta näringsdrycker med fiber för barn. Vid kostbehandling av sjukdomsrelaterad malnutrition och vid dålig tillväxt.

Läs mer
fortini

Fortini Compact Multi Fibre

Produktfaktablad

Vid kostbehandling av sjukdomsrelaterad malnutrition och vid dålig tillväxt. Kompakt, energirik näringsdryck med fiber för barn.

Läs mer
fortini

Fortini Smoothie

Produktfaktablad

Energirik, näringsmässigt komplett näringsdryck för barn. Vid kostbehandling av sjukdomsrelaterad malnutrition och vid dålig tillväxt.

Läs mer
fortini

Fortini Creamy Fruit

Produktfaktablad

Fortini Creamy Fruit ar ett komplett, energirikt kosttillägg som äts med sked. Vid kostbehandling av sjukdomsrelaterad malnutrition och vid dålig tillväxt.

Läs mer
fortini

Fortini

Produktfaktablad

Fortini är energirika, kompletta näringsdrycker utan fiber för barn. Vid kostbehandling av sjukdomsrelaterad malnutrition och vid dålig tillväxt.

Läs mer

FORTINI VÄLKOMST-LÅDA

Beställ kostnadsfritt vår välkomst-låda anpassat för dina barnpatienter i behov av näringsdrycker. Lådan innehåller verktyg och material för att stödja introduktionen och följsamhet till kostbehandling med näringsdrycker.

Fyll i formuläret så kommer en produktspecialist att kontakta dig.

Beställ välkomst-lådan

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Relaterad läsning

Hämmad tillväxt

Optimal tillväxt och utveckling i barndomen är avgörande för god hälsa och välmående också i framtiden. Det finns olika orsaker till varför barn kan ha svårt att växa optimalt.

Läs mer

Spädbarn med hämmad tillväxt

Spädbarnsåldern är en kritisk period för snabb tillväxt och utveckling. Spädbarn växer ca 25 cm under det första levnadsåret, samt har den högsta viktökningen under hela livscykeln. Behovet av näring är således högt och en förutsättning för att optimal tillväxt ska kunna ske.

Läs mer

Strongkids - nutritionsscreening hos barn

Screening med STRONGkids kan användas som ett verktyg för att tidigt upptäcka, diagnostisera och behandla undernäring hos barn och ungdomar som vårdas på sjukhus.

Läs mer
Print Page